open menu

Skechers

Η εταιρεία Skechers ιδρύθηκε το 1992 και αρχικά κατασκεύαζε υποδήματα μπότες και παπούτσια skateboard. Από τότε η πασίγνωστη πλέον εταιρεία έχει διαφοροποιηθεί και η παραγωγή της συμπεριλαμβάνει χιλιάδες αθλητικά και casual παπούτσια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Η Sketchers κάνει μια προσπάθεια να διατηρήσει μια μοντέρνα και κομψή εμπορική εικόνα χρησιμοποιώντας διασημότητες για τις διαφημίσεις της, και έχει προωθήσει τα προϊόντα της με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Demi Lovato και Meghan Trainor, τηλεοπτική προσωπικότητα Brooke Burke-Charvet, ηθοποιό Kelly Brook, μποξέρ Sugar Ray Leonard, Ολυμπιακούς δρομείς Meb Keflezighi & Kara Goucher, παίκτη του γκολφ Billy Andrade και πολλούς άλλους αστέρες της μεγάλης οθόνης και της άθλησης.

Η εταιρεία προσφέρει δύο βασικές κατηγορίες υποδημάτων. Υποδήματα που περιλαμβάνουν την καινοτομία Skechers Memory Foam. Είναι ουσιαστικά ένας αφρός που αντιγράφει την πατούσα και δημιουργεί ένα καλούπι το οποίο προσαρμόζεται ακριβώς στο πόδι σας. Skechers Memory Foam Μια άλλη καινοτομία το Sketchers GOrun και το Sketchers GOwalk στα υποδήματα.

Η Sketchers παράγει επίσης αθλητική ένδυση για άνδρες και γυναίκες. Η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο παγκοσμίως δίκτυο διανομέων που προωθούν το προϊόν της σε περισσότερες από 160 χώρες. Η αλυσίδα με επώνυμα υποδήματα και άλλα προϊόντα Sketchers αριθμεί σε περισσότερο από 1.400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ένα από αυτά είναι και το κατάστημα μας.

Sketchers GOrun - Sketchers GOwalk