open menu

Υποδήματα Softies

Την πλέον αξιόλογη επιλογή στα άνετα και πρωτότυπα υποδήματα στη Ελλάδα αποτελεί η ελληνική εταιρεία Softies με τα ομώνυμα παπούτσια. Η θερμοελαστική σόλα στα υποδήματα Softies είναι από 100% φυσικό λάστιχο τύπου latex το οποίο εξασφαλίζει αντιολισθητικό κράτημα και μεγάλη αντοχή. Ενώ το διάτρητο gel της σόλας, που λειτουργεί σαν αμορτισέρ, απορροφά όλους τους κραδασμούς. Επίσης η σόλες τον παπουτσιών Softies είναι εφοδιασμένα με πρωτότυπη βαλβίδα η οποία βοηθάει στην ανακύκλωση του αέρα μέσα στο παπούτσι. Στο τακούνι χρησιμοποιείται η τεχνολογία που ενσωματώνει ανεξάρτητο αφρώδες υλικό το οποίο κάνει το περπάτημα σας εκπληκτικά ελαφρύ, συμβάλλοντας στο να ξεκουράζεται και η φτέρνα.

Ένα από τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Softies είναι τα Μοκασίνια, τα παπούτσια που προέρχονται από τα ιστορικά Μοκασίνια των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Τα Μοκασίνια όπως και τα Loafers και Top siders είναι τα μαλακά παπούτσια με διακοσμητική ραφή. Τα αρχαιότερα παπούτσια στη Γη λίγο διέφεραν από τα Μοκασίνια. Ένα κομμάτι δέρματος αγελάδας ραβόταν με ιδιαίτερο τρόπο σε σχήμα ενός φακέλου το οποίο αγκάλιαζε το πόδι και το προστάτευε από τα χτυπήματα. Τα Μοκασίνια Softies είναι ελκυστικά στην εμφάνιση και άνετα στην κίνηση.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που εμπεριέχονται στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Softies είναι ο αντιβακτηριακός πάτος, ειδικό σύστημα εξαερισμού, σύστημα απόσβεσης κραδασμών και επιστροφής ενέργειας. Η μεγάλη γκάμα υποδημάτων Softies αποτελείται από μπότες, μποτάκια, πέδιλα, καθημερινά και βραδινά παπούτσια τα οποία εξασφαλίζουν άνετο περπάτημα για κάθε περίσταση.