open menu

Υποδήματα Caterpillar

Το 1890, δυο Αμερικανοί, ο Benjamin Holt και ο Daniel Best, άγνωστοι μεταξύ τους τότε, διεξήγαγαν τα πρώτα πειράματα με διαφορετικούς τύπους τρακτέρ ατμού. Το 1904 ο Holt κατασκεύασε το πρώτο τρακτέρ ατμού, και το 1906, το τρακτέρ με βενζίνη. Το 1925 οι κατασκευαστικές εταιρείες Holt Manufacturing Company και C. L. Best Tractor Co συγχωνεύονται, δημιουργώντας την εταιρεία Caterpillar Tractor Co, η οποία τελικά αναπτύσσεται σε αυτοκρατορία κατασκευής μηχανημάτων και εξοπλισμού.

Η αυτοκρατορία της Caterpillar είχε ραγδαία αύξηση. Τα προϊόντα της άρχισαν να χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Όταν η Caterpillar ανέπτυξε ένα παγκόσμιο δίκτυο εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων σε κάθε ήπειρο, προέκυψε ανάγκη δημιουργίας μιας ισχυρής και αξιόπιστης σειράς από παπούτσια εργασίας. Έτσι, τη δεκαετία του 80 ιδρύθηκε η εταιρεία Caterpillar Footwear Co, με άδεια να κατασκευάζει παπούτσια υπό την επωνυμία CAT.

Τα πρώτα παπούτσια CAT είχαν ισχυρή σόλα και προστατευτικό χάλυβα στις μύτες. Ανθεκτικότητα και πρακτικότητα ήταν τα κύρια θέματα που απασχολούσαν τους σχεδιαστές της εταιρείας για τα παπούτσια της. Η εταιρεία Caterpillar Footwear Co έγινε μια από τις γνωστότερες εταιρείες στην αγορά των επαγγελματικών υποδημάτων. Η εξέλιξη της Caterpillar Footwear Co ξεκίνησε το 1994, όταν η εταιρεία έγινε μέρος της American Corporation Wolverine World Wide, παγκοσμίως γνωστής στην παραγωγή τουριστικών, αθλητικών και casual παπουτσιών. Η ομάδα σχεδιαστών ανέπτυξε τα πρώτα απλά μοντέλα για όσους εργαζόντουσαν σε μηχανήματα με την ομώνυμη μάρκα.

Η συντριπτική επιτυχία προϊόντων CAT στην αγορά οδήγησε την εταιρεία σε μια παγκόσμια αναδιάρθρωση. Εάν τα καθημερινά υποδήματα της εταιρείας έως το έτος 2000 ήταν στο 10% των συνολικών πωλήσεων της, τώρα είναι περισσότερο από 85%. Γεννημένα σε εργοτάξιο, τα παπούτσια της Caterpillar αντιπροσωπεύουν την δύναμη, την αντοχή, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα.

Η Caterpillar αλλάζει, ανανεώνεται και βελτιώνεται συνεχώς προσφέροντας στους πελάτες της το ασυμβίβαστο πνεύμα της ελευθερίας, της ατομικότητας, και της αυτοπεποίθησης. Η σειρά Caterpillar είναι διαθέσιμη στο κατάστημά μας σε προσιτές τιμές και πάντα με την εγγύηση της CAT.